Η CAAN HELLAS είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του σχεδιασμού αθλητικών ρούχων στην Ελλάδα.

Με αυτή την ιδέα ξεκινήσαμε το 1999 και από τότε παράγουμε αθλητικές εμφανίσεις υψηλών προδιαγραφών επιπέδου πρωταθλητισμού, αλλά και αθλητικά ρούχα και προϊόντα για οποιονδήποτε αθλείται έστω και ερασιτεχνικά. Στις αθλητικές εμφανίσεις υψηλών προδιαγραφών δεν φοβόμαστε να καινοτομήσουμε γι΄αυτό και πρωτοπορούμε διαχρονικά παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας τόσο στα υλικά παραγωγής όσο και στον τρόπο παραγωγής.

Η παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας της δίνει την δυνατότητα να δημιουργεί customized προϊόντα για κάθε διαφορετική ανάγκη αλλά και να καλύπτει άμεσα και διαχρονικά όποιες ελλείψεις δημιουργούνται σε μια συλλογή

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ VAAT

Με την νέα της συλλογή αθλητικών εμφανίσεων και ρούχων VAAT 2022-2023 εγκαινιάζει μια νέα εποχή παρουσιάζοντας μαζί με τα πιο επιτυχημένα ρούχα των παλιών συλλογών νέα σχέδια , υλικά και τεχνοτροπίες που αποπνέουν δυναμισμό αλλά και το διαχρονικό πάθος μας για την δημιουργία των πιο όμορφων αθλητικών εμφανίσεων.

Η μεγάλη ποικιλία έτοιμων σχεδίων , η ψηφιακή εφαρμογή ‘σχεδίασε την εμφάνιση σου’ αλλά και η προσωπική επικοινωνία με την πιο έμπειρη ομάδα σχεδιαστών δίνει απεριόριστες δυνατότητες σε κάθε παράγοντα και προπονητή που θέλει το καλύτερο για την ομάδα του.

ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ CAAN ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ

Βάσω Τσίντζου – Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας